lees met andermans ogen

Kijken met andermans ogen? Lees een boek!

De Vliegeraar geeft een glasheldere inkijk in het leven in een totaal andere cultuur. Maar zo geschreven dat je toch het gevoel hebt dat je het zelf zou kunnen zijn.

Martine van Os

Zelf een leestip?

Op deze website staan ruim 180 leestips, maar deze tiplijst is verre van volledig. Vertel ons welk boek niet mag missen.

Mis je een boek op de lijst dat jou écht met de ogen van een ander naar de wereld heeft doen kijken? Een boek waardoor je in de huid van iemand bent gekropen met een andere achtergrond of levensstijl dan jij? En zou je iedereen willen aanraden dit boek te lezen?

Laat het ons weten via leescoalitie[at]lezen.nl en vertel ons waarom dit boek zeker op deze website moet worden opgenomen. Je mag natuurlijk ook een filmpje sturen waarin je vertelt waarom dit boek jouw ogen heeft geopend.